Безплатна доставка при поръчки над 89.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | [email protected]
- 15%

Гривна с планински кристал и аметист + символ Цвете на Живота, еластична

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

🚚 Безплатна доставка за поръчки над 89.00лв

Еластична гривна, изработена от планински кристал и аметист, украсена със символа Цвете на Живота. Перфектна за духовно израстване и енергийно усилване.

32,90 лв. 23,03 лв.

📞 За бърза поръчка: 0885 954 643

Категория:

Открийте хармонията и енергийния баланс с нашата еластична гривна, създадена от планински кристал и аметист, допълнена със символа Цвете на Живота. Със своите 7 мм мъниста, всяка гривна е уникална и може да варира леко по цвят поради естествения произход на камъните.

Планинският кристал, известен още като бистър кварц, е мощен лечебен камък и енергетик. Той стимулира ясното мислене и възприятие, като ви помага да се свържете с вътрешната си мъдрост. Кристалът пречиства и укрепва както енергийното, така и физическото тяло, включително имунната система.

Аметистът е кварцов кристал с пурпурен цвят, който варира от светла лавандула до дълбоко виолетово. Този камък има силна духовна енергия и може да помогне на хората да достигнат по-високи нива на съзнание. Аметистът създава мост между физическите и етерните честоти, отваряйки пътя към просветление.

Символът Цвете на Живота е един от най-мощните символи в свещената геометрия и представлява връзката на целия живот във Вселената. Този древен символ е широко разпознат в много култури по света.

AromaMag
Logo
Количка за пазаруване