Безплатна доставка при поръчки над 79.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | [email protected]

За нас

“Всеки заслужава да бъде щастлив и здрав. Вярваме, че чаят може да ви помогне да го постигнете и сме тук, за да ви напътстваме в това начинание.”

От основаването на AromaMag беше ясно, че просто искаме да споделим света на качествения насипен чай с други хора. Не сме зациклили в представите за това какъв “трябва” да бъде чаят или каква е най-новата “тенденция в напитките” тази седмица. Фокусът ни е насочен единствено към чайове, които съживяват сетивата ни, които доставят наслада още при първата глътка и които оставят усещане за щастие и здраве. Ние правим това с вълнуващи чаени смеси и лесни за употреба, издръжливи съдове за чай. Накратко, ние сме магазинът за чай, който сте търсили през цялото време. 🙂

Нашата отговорност

Малките фирми са неразделна част от българската икономика, затова се стремим да правим всичко възможно според нашите възможности. Като малък семеен бизнес, ние се чувстваме отговорни да вдъхновяваме другите да живеят по-щастливо и здравословно.

Гарантираме, че цените ни са справедливи, така че всеки да може да опознае света на чая. Като разбираме, че бизнесът ни влияе върху бъдещето на Земята, ние се снабдяваме с чайове със сертификати за органично производство, когато това е възможно.

Нашата мисия

Нашата мисия във AromaMag е да ви преведем през богатия свят на качествения чай. Казано по-просто, ние се стремим да направим страхотния чай достъпен на българския пазар. Вие искате добър чай в живота си и нашата цел е да направим това постижимо за вас. Фокусирани върху това да ви улесним в намирането на чайове, които ще харесате и които ще превърнат чаения ритуал в ежедневен навик. Ще публикуваме съвети и образователни статии за качествен чай. Не забравяйте да се абонирате за нашия имейл бюлетин!

Нашите продукти

Вярвате ли, че разнообразието е подправката на живота? Ние със сигурност вярваме! Ето защо предлагаме над 140 качествени насипни чайове и билкови смеси, за да могат нашите клиенти да се радват и вълнуват от чая отново и отново (и отново!). От чисти чайове, които вълнуват с присъщите си нюанси, до смеси, които преливат от вкус (благодарение на смелите билки и иновативните вкусови комбинации), ние предлагаме всичко, от което се нуждаете, за да подправите здравословния си навик да пиете чай.

Но превръщането на чая в навик не е свързано само с него! Ето защо предлагаме и практични съдове за чай, които можете да използвате у дома и в офиса. Наслаждаването на здравословно и щастливо изживяване с чай никога не е било толкова лесно…

 

AromaMag
Logo
Количка за пазаруване