Безплатна доставка при поръчки над 89.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | [email protected]
- 27%

Гривна Mala с родонит и сив кварц с висулка перо

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

🚚 Безплатна доставка за поръчки над 89.00лв

Еластична мала гривна с 21 мъниста от родонит и сив кварц, украсена със символична висулка перо. Насърчава любовта, баланса и духовното развитие. Подходяща за медитация или като стилен аксесоар.

25,90 лв. 18,13 лв.

📞 За бърза поръчка: 0885 954 643

Категория:

Приемете духовните и лечебни енергии с нашата мала гривна с родонит и сив кварц, внимателно проектирана с 21 мъниста и нежна висулка перо.

Родонитът е известен със способността си да насърчава любовта, състраданието и емоционалния баланс, помагайки ви да запазите хладнокръвие в предизвикателни моменти.

Сивият кварц е мощен камък, известен с пречистването на негативните енергии, възстановяването на баланса в отношенията и подпомагането на възстановяването от умора, като зарежда вътрешната ви сила.

Висулката перо добавя символично значение, представлявайки духовна еволюция, сила, растеж и свободата да издигнете над житейските предизвикателства. В много култури перата се считат за връзка с божественото, въплъщаващи надежда, вяра и желанието за свобода.

Първоначално използвана като инструмент за молитва и медитация в индуизма и будизма, малата се използва за преброяване на мантри по време на медитация. Всяко мънисто служи като напомняне да се фокусирате върху значението и вибрацията на думите, привеждайки мислите ви в покой и тялото ви в състояние на релаксация. Днес малите се ценят също като модни аксесоари, носещи както духовно значение, така и личен стил.

Независимо дали се използва за медитация или се носи като акцент, тази мала гривна с родонит и сив кварц е смислено допълнение към вашата духовна практика или колекция от бижута.

AromaMag
Logo
Количка за пазаруване