Безплатна доставка при поръчки над 89.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | [email protected]
- 17%

Гривна с хематит, обсидиан и тигрово око, еластична

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

🚚 Безплатна доставка за поръчки над 89.00лв

Еластична гривна с естествени камъни, изработена с 8 мм мъниста от хематит, обсидиан и тигрово око. Цветът, формата и размерът могат да се различават поради естествения произход на продукта.

23,90 лв. 16,73 лв.

📞 За бърза поръчка: 0885 954 643

SKU: 14183 Категория:

Открийте силата на естествените камъни с нашата еластична гривна, съчетаваща хематит, обсидиан и тигрово око. Всяка гривна е уникална, с мъниста от 8 мм, които могат да варират леко по цвят, форма и размер поради естествения произход на камъните.

Хематитът има заземяващ, защитен и хармонизиращ ефект. Според традицията, хематитът увеличава доверието и уважението и укрепва инстинкта за оцеляване и волята.

Черният обсидиан стимулира личностното развитие, като премахва препятствията от миналото. Като огледало, той отразява нашето същество, както и страните от нас, които не харесваме толкова; но по този начин създава възможност за дълбока трансформация. Това е перфектният камък за смелите.

Тигровото око е кварц, смесен с железни съединения, които придават характерния ивичест ефект. Камъкът има силна връзка със слънцето и слънчевия сплит. Тигровото око е затоплящо, повдигащо и „изгаря“ негативните влияния. Той ви зарежда с енергия и ви кара да се чувствате по-енергични.

Тази гривна е идеален аксесоар за тези, които търсят духовна подкрепа и стил в едно.

AromaMag
Logo
Количка за пазаруване