Безплатна доставка при поръчки над 89.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | [email protected]

Гривна с мъниста от лава и розов кварц

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

🚚 Безплатна доставка за поръчки над 89.00лв

Гривна с мъниста от лава и розов кварц (приблизително 6 мм). Лава камъкът осигурява сила и стабилност, докато розовият кварц стимулира сърдечната чакра и любовта.

12,84 лв. 8,99 лв.

📞 За бърза поръчка: 0885 954 643

SKU: 5954 Категория:

Открийте баланса между земята и огъня с нашата гривна, съчетаваща мъниста от лава и розов кварц.

Лава камъкът е мощен символ на взаимодействие между елементите на земята и огъня. Той увеличава смелостта, жизнеността и силата за постижения, предоставяйки стабилна основа и помага при освобождаване на токсините от организма. Със своята заземяваща енергия, лава камъкът е идеален за укрепване на вътрешната сила и стабилност.

Розовият кварц е известен със своите способности да стимулира сърдечната чакра и да увеличава способността за даване и получаване на любов. Този камък насърчава хармонията в романтичните отношения и повишава самообичта и самоacceptaцията. Розовият кварц е прекрасен избор за тези, които искат да усилят любовта и състраданието към себе си и другите.

Мънистата са с приблизителен диаметър 6 мм, съчетавайки естетика и духовна стойност в този елегантен аксесоар. Носете тази гривна, за да съчетаете силата и любовта в ежедневието си.

AromaMag
Logo
Количка за пазаруване