Безплатна доставка при поръчки над 89.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | [email protected]

Гривна Mala от дърво Венге с цвете на живота, еластична

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

🚚 Безплатна доставка за поръчки над 89.00лв

Еластична мала гривна с 21 мъниста от дърво венге и висулка с Цвете на Живота.

12,84 лв. 8,99 лв.

📞 За бърза поръчка: 0885 954 643

SKU: 13280 Категория:

Преобразете вашето духовно пътешествие с нашата еластична мала/гривна, съчетаваща 21 мъниста от дърво венге с висулка на Цвете на Живота.

Дървото венге е известно със своите силни енергийни качества и дълготрайна устойчивост. Мънистата от венге предават усещане за стабилност и дълбок вътрешен мир.

Цветето на Живота е мощен символ в свещената геометрия, представляваща връзката на всичко живо във Вселената. Този древен символ е известен и използван в много култури за стимулиране и стабилизиране на храни и течности. Неговата форма и символични сили се предават и резонират в течностите, като придават енергия и баланс.

Мала е традиционен инструмент за молитва и медитация в индуизма и будизма. Използва се за броене на мантри по време на медитация. Мантра е съвкупност от думи, често на санскрит, които се повтарят няколко – традиционно 108 – пъти. Докато повтаряте, се фокусирате върху значението и вибрацията на думите, възможно съчетани с визуализация. Чрез редовна практика с мала, вашите мисли се успокояват и тялото се отпуска. Днес, малата се носи и като моден аксесоар, съчетавайки духовна стойност с стил.

AromaMag
Logo
Количка за пазаруване